Test Peugeot 308 – Видео

Видео на денот насловна

Дводневните рути дозволија детално да се запознаам со целата гама на новиот Peugeot 308. Најсилен впечаток ми остави изведбата со 1,2 литрен PureTech мотор чии три цилиндри засилени со турбо одлично пеат во осумте октави на автоматиката.

објавено 24. октомври 2021