Test Peugeot 308 PHEV – Видео

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Изведбата со приклучен хибрид на 308 овозможува солиден влез во електрификацијата за оние што имаат потреба од мала дневна километража во урбани средини. Да се наполни батеријата ни остана најголем предизвик за користење низ Скопје, па само од себе се наметнува прашањето дали е вистинско време да се инвестира во вакво возило?

Сподели

Последни новости

Најнова епизода

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.00 ден
  • еуросупер 98 - 82.50 ден
  • еуродизел Д5 - 81.50 ден
  • течен нафтен гас - 50.00 ден
  • метан - 123.50 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER