Tesla на бензинска пумпа (видео)

Видео

Tesla на бензинска пумпа (видео)

„Повикај пријател“ или „прашај ја публиката“
Објавено на 18 декември 2018 година

Урнебесната ситуација во која се најде девојката чиј автомобил Tesla Model S останал без „гориво“ беше решена после две минути безуспешна потрага каде се сипува бензин на електромобил, со помош на џокерот „прашај ја публиката”. Пријателот, повеќе од сигурно е, ќе се најде за друг пат, бидејќи нејзе ѝ треба 40-тина секунди само да го отвори капачето на „резервоарот“.

Видео