SF90 Stradale » SF како Супер Ferrari (видео)

Видео Новитети

SF како Супер Ferrari

Објавено на 30 мај 2019 година

Иднината пристигна во Маранело – Ferrari го претстави својот прв хибрид. Го има префиксот SF кој тука не значи научна фантастика, иако до скоро така ќе помислевме. Ако нé прашувате, ние ќе кажеме дека значи Супер Ferrari, исто како и неговите перформанси. Но засега ќе се задржиме само на неговиот изглед.

Видео

клучни зборови: ,