РКЕ – симболично поевтинување

Вести Македонија

Горивата половина денар надолу!

објавено 16. август 2021

Надолен тренд бележи цената на горивата и оваа седмица. Од полноќ следи снижување на најтрошените горива за половина денар.

  • ЕУРОСУПЕР БС95 71,50 ден/лит,
  • ЕУРОСУПЕР БС98 73,50 ден/лит,
  • ЕУРОДИЗЕЛ (ДЕ V) 62,00 ден/лит.
  • БИОДИЗЕЛ Б6 – 63,00 ден/лит.