РКЕ – Ролеркостер

Вести Македонија

Бензините поевтинуваат, дизелот поскап!

Цената за бензините се намалува за 1,50 денари, додека дизелашите добија укор во висина од половина денар по литар. Така, од полноќ на 16-ти ноември 2021, малопродажните цени на горивата ќе изнесуваат:

ЕУРОСУПЕР БС-95      75,00 ден/лит

ЕУРОСУПЕР БС-98      77,00 ден/лит.

ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V)    68,00 ден/лит.

БИОДИЗЕЛ                69,00 ден/лит.