РКЕ – Рекордно поскапување

Вести Македонија

Дизелот поскап за 3,50 а бензините за два денари!!!

Објавено на 03. август 2021 година

Само една седмица траеше радувањето за смалувањето на цените на горивата. Сега возачите ќе ги гори оган од новите цени на горивата кои стапуваат на сила од полноќ и тие ќе изнесуваат:

  • Еуросупер 95 – 73,00 денари
  • Еуросупер 98 – 75,00 денари
  • Еуродизел ДЕ-V – 63,50 денари
  • Биодизел Б6 – 64,50 денари