РКЕ – Благо поевтинување

Вести Македонија

Од полноќ цената на дизелот останува иста, додека на бензините се намалува за половина денар.

ЕУРОСУПЕР БС95  74,50 ден/лит

ЕУРОСУПЕР БС98  76,50 ден/лит

ЕУРОДИЗЕЛ             66,50 ден/лит.

БИОДИЗЕЛ              67,50 ден/лит.