Renault – Dacia

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Драга, дали си размислувала за развод?

Дали Renault ќе ја продаде Dacia или ќе понуди партнерство во сопственоста? Доколку се добие нов сопственик постои можност фабриката во Питешти да биде затворена, а производството да се пресели во трета земја. Опциите следат во видеото!

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER