Porsche 911 Targa (видео) » Корените на легендата

Top News Видео

Корените на легендата

Истражете ја историјата на најславниот модел на Porsche

Објавено на 1 јуни 2020 година

Porsche прв пат го лансираше 911 Targa во 1967 година и веднаш ги освои срцата на сите вистински љубители на спортски автомобили, вклучувајќи ги и оние во САД. Но тие за малку ќе останеа без него бидејќи постоеше опасност тој да биде забранет за продажба таму – видеото објаснува зошто.

Видео

клучни зборови: ,