Porsche 911 во нашите раце (видео)

Porsche 911 во нашите раце (видео)

Заедно со останатите негови современици, по којзнае кој пат го возевме Porsche 911 во две негови изведби
Објавено на 1 ноември 2018 година

Пред претстојната премиера на новата генерација на Porsche 911, Германците нé потсетија малку на неговото богато минато, побогато не може да биде. Ние неодамна, по којзнае кој пат, имавме прилика да провозиме две негови изведби во рамките на Porsche Road Show караванот што и годинава протатна низ Македонија, Ова се нашите видео импресии од него.

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER