Peugeot со промотивна акција за системот за сопирање

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Peugeot со промотивна акција за системот за сопирање

Еден од најважните елементи за правилно и безбедно функционирање на вашиот автомобил е секако системот за сопирање
Објавено на 19 јуни 2018 година

Редовната проверка и замената на деловите кои се вклучени во системот за сопирање ќе ви помогне за уште поголемо уживање во патувањето и помирни и безбедни денови поминати со вашето возило. Заради тоа, компанијата Еуроимпекс спроведува сервисна кампања која трае до 10.07.2018 со промотивна цена и попуст од 15% на сите делови вклучени во системот за сопирање како и на работната рака. Искористете ја можноста да го проверите вашето возило пред долгите патувања во летниот период бидејќи системот на сопирање е клучен за вашата безбедност, затоа погрижете се за негово правилно функционирање. Акцијата е во важност за промотивниот период во рамките на целата овластена мрежа на Peugeot во Македонија.

Сподели

Последни новости

Најнова епизода

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 92.00ден
  • еуросупер 98 - 94.00ден
  • еуродизел Д5 - 86.00ден
  • течен нафтен гас - 51.00ден
  • метан - 108.50ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER