Opel Crossland – модерен и поволен

Вести Македонија

Mногу повеќе од само убаво лице

Популарниот кросовер во Edition издание по мерак на купувачите

објавено 17. април 2021

Crossland повторно застанува на нозе. Неговото појавување на глобалниот пазар кај нас остана не доволно забележано поради организационата промена во работењето. Еуроимпекс ја исправува таа ”неправда“ со адекватна понуда за интригантниот и шармантен модел кој ги носи сите одлик на Opel. Предницата е изработена по новиот визуелен потпис на компанијата лансирана со Мокка која се протега од едниот до другиот крај, по целата должина на предницата. Богатата опременост и модерниот дизајнерски отисок се одлична комбинација во просторната внатрешност. Сега е погодена и цената  која е изнесува 15.290 евра за изведбата со 1,2 литрен бензински мотор од 83 КЅ во Edition ниво на опременост. Повеќе информации може да добиете кај дилерите или во „Еуроимпекс“ увозник за Opel.