Новата Lada Niva, овојпат со видео

Видео на денот

Новата Lada Niva, овојпат со видео

Објавено на 31 август 2018 година

Светот чекаше 41 година на новата Lada Niva. Чекаше и дочека, а колку ќе биде задоволен сé уште е рано да се каже. Она што може да го кажеме е дека наследникот на советската теренска легенда има капацитет да издржи ако не толку, барем дел од животниот век на неговиот славен претходник. Затоа и заслужува малку подетално да се запознаеме со него – овојпат со видео.

клучни зборови: