Harley Davidson FXDR 114 (видео) ☂ Есента дојде!

Видео

Есента дојде!

Објавено на 14 јули 2019 година

Место жешко лето ни дојде есента – да побегнеш од ова време! Но каде?! Ние би рекле било каде, ама со вакво нешто. Има криптична ознака FXDR 114 што ја разбираат само познавачите на марката, но неговиот bad-ass cruiser изглед го разбираат сите. Направен беше да ја спаси сезонава на Harley Davidson, за што адути има доста. Меѓу нив најмногу импресионираат перфектната ускладеност меѓу наследството и трендовите. Благ акцент е ставен на перформансите, но во контекст каков што го сфаќаат Американците. Цената му изнесува 21.350 долари, за кои се добиваат некои 90-тина коњи извлечени од мастодонски 1.8678 кубни сантиметри.

Видео

клучни зборови: