Го возевме Ford Focus 2019 (видео тест)

Видео Видео тест

Го возевме Ford Focus 2019

Меѓу првите во светот ја возевме новата генерација на Ford Focus – ова се нашите импресии
Објавено на 24 октомври 2018 година

Новиот адут на Ford во компактната класа започна да ги освојува светските меридијани. Focus стигна и кај нас и со тоа го сврте вниманието кон себе. Што Ford Focus им нуди на купувачите дознавме меѓу првите во светот, кога на неговата презентација се запознавме со новата генерација – ова се нашите видео импресии од тест возењето на новиот Ford Focus. Очекуваме наскоро да го провозиме и кај нас, во Македонија.

клучни зборови: ,