Ford наскоро на нова локација

Македонија

Ford наскоро на нова локација

објавено на 23 април 2019 година

Како што беше најавено, овластениот импортер и сервисер на возилата од марката Ford за Македонија, Ми-Да Гранд Моторс, наскоро ќе се пресели на нова локација во комплетно нов продажно-сервисен објект направен по премиум стандарди. Сопствениците на возилата на Ford ќе добијат висококвалитетни услуги во новиот сервис, а сите потенцијални купувачи ќе може да се запознаат со најновите модели и технологии на Ford во новиот салон. Новиот продажно-сервисен центар на Ми-Да Гранд Моторс се наоѓа на крстосницата на булеварите Босна и Херцеговина и Македонско-косовска бригада, а за терминот кога ќе започне со работа дополнително ќе ве известиме.

клучни зборови: