Фолксваген Буба (1938-2003, 1997-2019), сет видеа

Фолксваген Буба (1938-2003, 1997-2019), сет видеа

Објавено на 14 септември 2018 година

Се роди 1938 година и замина во пензија 2003-тата. Се препороди ’97-мата, а сега повторно се подготвува за пензија. Ќе доживее ли Фолксваген Буба трета реинкарнација? Тешко, иако е можно – веќе некое време се зборува за нејзино трансформирање во електричен модел. Додека се чека да се види дали тоа ќе се случи, светот засекогаш ќе се сеќава и на оригиналот, и на современата Буба.

видео


Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER