Британците го открија Karoq – ние тоа го сторивме пред половина година

Видео видео галерии Видео тест

Британците го открија Karoq – ние тоа го сторивме пред половина година

Објавено на 6 јули 2018 година

Škoda Karoq е најновиот избор на британските итни служби – пожарникарите, спасувачките служби, како и за амбуланти и полициски потреби. Сите тие ги препознаа неговите можности во поглед на квалитетот, издржливоста, багажниот простор, 4×4 способностите… Ние тоа го сторивме пред половина година, кога го тестиравме. Еве што тогаш кажавме за него.

видео

клучни зборови: , , , , , , ,