BMW X7 (видео) :: Ново ниво баварски луксуз

Видео Видео на денот

Ново ниво баварски луксуз

Објавено на 17 октомври 2018 година

Веќе е доволно само да се каже X7 за да се асоцира на ново ниво луксуз – Баварците после долго чекање конечно го претставија моделот што ќе ја имаа таа комбинација на буква и бројка во ознаката. Нивото луксуз што го има X7 е познато, но чекањето на него сé уште ќе трае – продажбата ќе му започне дури во март идната година, по цена од 84.300 евра за најевтиниот модел.

Видео

клучни зборови: ,