BMW iX5 Hydrogen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

BMW се издвојува со својот напредок во развојот на водородните технологии. Неговата iX5 Hydrogen која функционира на технологијата на водородни горивни ќелии веќе е во фаза на обемно тестирање.

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER