Авто Магазин – Сезона 25 Епизода 40

- Top News Видео Епизоди

Авто Магазин – Сезона 25 Епизода 40
» Пандемијата нè само што не заклучи туку генерира нови проблеми за производителите и значаен пад на производството!
» Електрификацијата е предводена од Volkswagen
» BMW и Mercedes се движат кон иднината, во која за струјата ќе има повеќе место
» Корејците истотака не заостануваат зад трендот на електрификација
» Дали Јапонците ќе извадат ас од ракавот?
» Американците тргнаа по свој пат во електрификацијата
» Секој се перчи со мускулите, па така и супер автомобилите
» Намален е бројот на автомобили без хибридна поддршка, но сеуште не е кренато белото знаме
» Што сè возевме оваа сезона?