Авто Магазин сезона 25 епизода 32

- Top News Видео Епизоди
Авто Магазин – Сезона 25 Епизода 32
» Дали политичарите сватија дека имаат преголеми амбиции?
» Со електрификацијата на сцена стапија анонимни, но амбициозни имиња.
» VW Taos само за Америка, за Европа не се размислува!
» CF Moto – сериозни очекувања од Македонија.
» Honda HR-V – модернизирана класика е игра на сигурно.
» Genesis G80 – луксузниот Hyundai на струја.
» Mercedes EQB – дедо владика, татко поп, малиот ќе го биде!
» e-Ducato – доставата брза како струја.
» VW Polo – по 18 милиони продадени примероци продолжува да фасцинира.
» ТЕСТ: Volvo XC40 Recharge – комбинацијата на сила и екологија се добитна комбинција. Изобилува со луксузни решенија кои може да се наречат рационални и недоволни за цената. Позитивно изненадува економичноста и перформансите како и добро избалансираните возни својства.