Авто Магазин сезона 25 епизода 31

- Top News Видео Епизоди
Авто Магазин – Сезона 25 Епизода 31
» Веројатно ситуацијата со Ковидот се стабилизира. Но има ново жариште во Кина, овој пат автомобилско!
» Финскиот тандем е специјално развиен за регионот на средна Европа. На помош повикани арамидот и Мика Хакинен. Достапна и SUV во изведба.
» Ford Mustang шест години по ред најпродаван спортски автомобил.
» Polestar 2 со помалку сила, погон на една оска, помала цена и богата опременост…
» Лимитираниот Scrambler во чест на актерската легенда и автомобилистички ентузијаст ќе се лансира во јуни. Никој не прашува за цената, само се надеваат дека ќе влезат во ограничената квота.
» Стокмена за Германскиот рели шампионат за електрични возила, Corsa-e има вградени звучници да емитуваат галама.
» Здодевно ви е возењето по асфалт или офроуд? Тогаш обидете се по вода!
» ТЕСТ: Компактен по димензии обновениот Peugeot 3008 маѓепсува со својата појава и складни пропорции. Возните својства во согласност со кралот на саваната, успешно се пробиваше на Македонските беспаќа и разорени делници!