Авто Магазин сезона 25 епизода 29

- Top News Видео Епизоди
Авто Магазин – Сезона 25 Епизода 29
» KIA EV6 со спринт до стотка од 3,5 секунди EV6, побрза од Porsche Tycan!
» Горостасниот Hummer отсега на струја
» Првиот потполно електричен Lexus во најава
» Новиот концепт Mobilize нуди ефектно, еколошко и економично решение за индивидуален гратски транспорт
» Замислен да биде електричен, ConceptX има хауба испод која може да се смести V6
» Mercedes EQS ќе биде посеbно возило, не електрична S-Class
» Како предводник на електрификацијата во групата VW, Audi сака да ја задржи таа позиција
» Иако сите зборуваат за електрификацијата, таа бара огромни инфраструктурни инвестиции.
» Како стои глобалниот пазар?
» ТЕСТ: Mazda 3 со децении се труди во сегментот на компактни лимузини. Напредокот е одличен, но зачудува тврдоглавото употребување на некои застарени решенија…