Авто Магазин сезона 25 епизода 26

- Top News Видео Епизоди
Авто Магазин – Сезона 25 Епизода 26
» Rocket High!
» VW и Ford ги здружија силите за развој на автономни возила.
» Поздрав од иднината.
» Проширен и зајакнат со најновите технологии на групацијата VW, најновиот електричен кросовер на ”Господарот на прстените“ наметнува нови стандарди!
» Најмодерните и технички најнапредни производи што излегле во сериско производство од M GmbH несомнено се М3 и М4
» ТЕСТ: Наместо да го тестирам како што замислував Porsche 911 4S Aero, поради обилниот дожд доживеав потполно неочекувано искуство. Распеаните 450 коњи беа под мое водство под будното око на маестро Андреја Кулуџиќ во улога на диригент!