Авто Магазин сезона 25 епизода 24

- Top News Видео Епизоди
Авто Магазин – Сезона 25 Епизода 24
» Колку да се знае кој е крал!
» На место на поранешната своја фабрика Toyota ќе гради град напојуван од водородни горивни ќелии.
» Во чест на великанот направен е хипер автомобил исклучиво за на патека и чини 3,1 милион фунти дез данок!
» Iridiscent Opulence…
» Директен атак на Mercedes G-AMG
» Доколку го одвои Porsche од групацијата, VW ќе собере инвестиции во висина од 20 до 25 милијарди евра кои ќе ги вложи во електрификација!
» Бурата го клати бродот…
» Поглавицата на племето Чироки против понатамошното користење на името во комерцијални цели!
» Секое патување карневал
» Кога спортските автомобилски марки можат да прават теренци, зошто да неможе производител на чопери да направи ендуро?!
» Микро возило за големи гужви
» Што ќе понуди новата Fabia?