Авто Магазин сезона 25 епизода 23

- Top News Видео Епизоди
Авто Магазин – Сезона 25 Епизода 23
» Новата генерација на ”високо рекреативното возило” пристигнува наскоро!
» Техника на S-Class во компактната C-Class е најкраткото можно опишување на петтата генерација на најпродаваниот модел од Штутгарт во последната декада.
» Новиот пет годишен план мора да ја затвори дупката од осум милијарди евра!
» Од фенерџија во електрификацијата Ford реши да стане еден од главните играчи. Како?
» Со импресивна упорност Subaru се одржува во Европа. На помош пристига за, Стариот Континент, новиот Outback.
» Новиот Bolt е првиот од вкупно 30-те електрични модели на GM кои ќе се појават до 2025 година!
» Многу повеќе од ”уште еден хипер автомобил”.
» ТЕСТ: Новиот С4 настапува самоуверено. Острата дизајнерска комуникација, удобноста на внатрешниот простор, амбиентот и проверената техника на РЅА се неговите адути. Впечатокот го расипува употребата на вештачки материјали и анахрониот хедап дисплеј.