Авто Магазин сезона 25 епизода 18

- Top News Видео Епизоди
Авто Магазин – Сезона 25 Епизода 18
» Ви нудиме колаж составен од новитети, студии, готови модели и амбиции за 2021!
» Заврши најтешкото рели во светот.
» Дали салонот во Детроит полека оди во заборав?
» Интересни статистики и показатели за пазарот во САД.
» По свои вкусови и убедувања одбрани лауреатите во Северна Америка.
» Наместо нов телевизор, Sony привршува со својот автомобил!
» Nokia лансира гуми за американскиот поазар со издржливост до 130.000 километри!
» Renaulution е новиот план за ревитализација на компанијата, кој го направи новиот генерален директор на Renault.
» Групацијата VW низ бројки.
» Јубилејно издание на Porsche Boxster.
» Покрај логото, KIA го смени и името.
» Hyundai Kona N има на струја но и на зачинет бензин.
» Позната моторизацијата за новиот Nissan Qashqai.
» Претставен е новиот гром од Toyota.
» Претставен е третиот електричен Citroen.