AUTOBEST – се прошири со нов член!

AutoBest Вести

Добредојде Луксембург!

објавено 02.02.2021

Жирито AUTOBEST ја започана годината со примање во своите редови на Бјанка Хурдук која ќе го претставува Луксембург. Така регионот на Бенелукс е комплетиран со Луксембург која е 32 земја членка. Со тоа AUTOBEST се консолидира на лидерската позиција на најголемо независно автомобилско жири во Европа. ”И посакуваме добредојде на Бјанка да го претставува Луксембург како млада, динамична и посветена новинарка на нашата бранша” изјави Дан Вардие оснивач и претседавач на AUTOBEST. Бјанка е посветена на дигиталните медиуми веќе 15 години и основачка е на Arcticswan.com, он лајн магазин посветен на автомобилската индустрија во Луксембург. “Чест ми е што сум избрана да го претставувам Луксембург во AUTOBEST, најголемото независно автомобилско жири во Европа и да се придружам на тимот престижни автомобилски новинари. Привилегија е да се биде дел од AUTOBEST” изјави Бјанка.