Ford отсега на нова локација!

Top News Македонија

Ford отсега на нова локација!

Објавено на 18 јули 2019 година

После периодот искористен за сериозни подготовки, импортерот на Ford за Македонија Ми-Да Гранд Моторс се сели на нова локација, на бул. Босна и Херцеговина број 1 во Скопје. Новиот импортерско-сервисен центар е направен според врвните стандарди на марката, а во него сите сегашни и идни сопственици на Ford возилата ќе можат да ги добијат истите квалитетни сервисни услуги и да ја разгледаат моменталната понуда на возилата на оваа марка кај нас. Како компанија која се грижи за своите клиенти, по тој повод Ми-Да Гранд Моторс подготви подароци и изненадувања за сите корисници на своите услуги.

 

клучни зборови: