Ја возевме Opel Corsa, Best Buy автомобилот во Европа за 2020-та (видео)

Top News Видео Видео тест

Ја возевме Opel Corsa, Best Buy автомобилот во Европа за 2020-та

Објавено на 17 декември 2019 година

Не беше изненадување што Opel Corsa ја освои AutoBest 2020 титулата за Best Buy автомобил во Европа. Годинава имавме повеќе можности да се запознаеме со адутот на марката од Риселсхајм и да се увериме дека навистина со големи чекори граби напред. Ова се нашите видео импресии од возењето на Opel Corsa при крајот на минатиот месец.

Видео

клучни зборови: ,