Нови пресметки за цените на горивата

Видео Македонија

Нови пресметки за цените на горивата

Објавено на 3 јуни 2019 година

После дваесет години, цените на горивата во Македонија се пресметуваат на нов начин. Регулаторната комисија за енергетика ветува дека тој е пофер и за граѓаните, и за трговците со нафтени деривати. Ние веќе известивме за него – погледнете го нашиот прилог на оваа тема.

Видео