Еуро 7 – Што носи новиот стандард?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Малку полабаво од очекуваното

После многу одложувања, конечно се претставени Еуро 7 нормите со кои последните генерации возила со класични мотори ќе бидат испратени во историјата. Уважени се барањата на производителите и пропишаните намалувања на штетни емисии сепак не е толку драстични како се предвидуваше.

Сподели

Последни новости

Најнова епизода

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.00 ден
  • еуросупер 98 - 82.50 ден
  • еуродизел Д5 - 81.50 ден
  • течен нафтен гас - 50.00 ден
  • метан - 123.50 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER