Еуроимпекс – 15 години лимаро-фарбарски центар!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Високи стандарди и постојано усовршување

Од почетокот на работењето на лимаро-фарбарскиот центар до денес, професионалците во лимаро-фарбарскиот центар се имаат погрижено за преку 12.000 возила. Тимот е сочинет од десет професионалци кои користат најсовремена технологија потребна за функционирање на еден врвен лимаро-фарбарски центар. Сега откако Еуроимпекс е генерален увозник и за брендот Opel, се очекува бројот на задоволни клиенти да биде мултиплициран. Во текот на 15-те години се користат авторепаратурни материјали од светски брендови, најнова опрема и секако оргинални резервни делови, кои подлежат под гаранција од принципалот Stellantis.

Тоа се многу значајни предуслови за квалитетно завршена поправка и задоволни клиенти. Долгогодишното искуство и постојаното вложување во практични и теоретски обуки на тимот, како и активното следење на трендовите и користењето на најнова опрема за мерење и поправка на геометријата на возилата, користењето на најнови материјали согласно ЕУ регулативите, не остава простор за сомнеж. Лимаро-фарбарскиот центар на Еуроимпекс нуди услуги на авторепаратурна поправка на возила, ситни козметички корекции на каросеријата, поправка-репарација на ветробрански стакла, полирање на предни фарови и задни штопови на возила, комплетно полирање на цело возило со адекватна заштита. Лимаро-фарбарскиот центар на Еуроимпекс, за двата брендови Peugeot и Opel се наоѓа во просториите на Бул.Трета Македонска Бригада број 72, 1000 Скопје.

Сподели

Последни новости

Најнова епизода

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.00 ден
  • еуросупер 98 - 82.50 ден
  • еуродизел Д5 - 81.50 ден
  • течен нафтен гас - 50.00 ден
  • метан - 123.50 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER