Електронска наплата на патарините – како, каде, колку… (видео)

Top News Македонија

Електронска наплата на патарините – како, каде, колку… (видео)

Објавено на 3 јули 2019 година

Со официјалното отворање на контролниот центар на јавното претпријатие за државни патишта кој се наоѓа на патарината во Петровец, започнува новиот систем за електронска наплата на патарините на автопатиштата низ Македонија. Бевме, видовме, снимивме и сето тоа ви го пренесуваме место одговор на бројните прашања што ги имате – погледнете го нашето видео.

Видео