Вози сега, плаќај од октомври

Top News Македонија

Вози сега, плаќај од октомври

Увозникот на Hyundai за Македонија, Ми-Да Гранд Моторс, излезе со интересна понуда за сите на кои сега им треба автомобил, а не можат да го платат

Објавено на 11 мај 2020 година

Понудата на Ми-Да Гранд Моторс како овластен увозник за Hyundai за Македонија се состои од тоа секој купувач на ново возило од залиха да добие повластени услови за лизинг плаќање со 35% учество чии рати би започнале од октомври годинава, без дополнителни камати. Дел од понудата се Hyundai i20, i30, Elantra и Tucson, за кои месечните рати започнуваат од 132 евра. Како потсетување, сите модели  на Hyundai имаат продолжена гаранција до 7 години.

 

клучни зборови: