Видео од Русија » Луди Руси против издржливата Лада

Видео Занимливости

Луди Руси против издржливата Лада

Може ли забетониран мотор на Лада да проработи?!

Објавено на 3 јуни 2019 година

Кога е Лада во прашање, имаме видено многу докази во живо за нејзината издржливост, но ова што го направија овие Руси е надвор од секој памет – тие едноставно го посипаа моторот на Лада со бетон за да видат дали може да запали. Резултатот, погодувате, е милион према нула за Лада, иако за малку таа ќе изгубеше – очигледно не постои Русин пред чии лудории таа нема да потклекне. Како помина „тестирањето“ со бетонот, погледнете во видеото.

Видео

клучни зборови: