Видео: И тоа го има!

Видео Занимливости

Видео: И тоа го има!

Објавено на 31 август 2019 година

Не, оваа сцена како еден автомобил на покривот носи друг не е снимена некаде во нашите поднебја, туку во Велика Британија. Имено, извесен 51-годишник од Велс имал потреба да однесе неисправен автомобил на отпад, за што го искористил својот (сé уште исправен) автомобил. Но камерите го фатиле и цената што морал да ја плати за овој „транспорт” го чинела 80 фунти казна, 125 фунти судски трошоци и уште 3 казнени поени во возачката дозвола. Не е познато колку пари земал за расходуваниот автомобил.

Видео