Авто Магазин сезона 23 епизода 33

Видео видео галерии Гледај, слушај, уживај!

Гледај, слушај, уживај

Авто Магазин сезона 23 епизода 33

♦ Ја возевме новата Opel Corsa во претпродукциска изведба
♦ VW ќе гради нова фабрика на Балканот
♦ Daimler полека но сигурно патува накај Кина
♦ Ford ја претстави третата генерација на Kuga
♦ Citroen со нов концепт ја одбележува 100-годишницата
♦ Ferrari го подготви првиот хибрид
♦ De Tomaso воскрснува
♦ Car-Sharing – шведска маса за крадците на автомобили
♦ Ќе имаат ли Audi TT и R8 наследници?
♦ Пронајден редок примерок на Lamborghini Miura