Видео : Toyota Corolla Cross

Видео на денот

Додека во Европа го очекуваме Yaris Cross, од другата страна на Атлантикот се појави Corolla Cross по цени кои на Стариот континент би се продавала како алва!

објавено 16. јуни 2021