Видео – Хипер автомобили

Видео на денот

Додека обичниот свет се бори за своите правдини, супер богатите добија поле на кое може бескрајно да се играат. По најново „хипер автомобилите“ ја поместија границата на несватлива сила и уште по несватлива цена!

објавено 30. јуни 2021