Видео – Електрификација USA

Видео на денот

Сите зборуваат за погонот на струја. Тоа е можност да се заработи без преголемо оправдување на цените. Се додека на пазарот се бараат алтернативи купувачите ќе ги добиваат. Вака стојат работите во САД…

објавено 01. јули 2021