Видео – електрификација Stellantis & Hyunda

Видео на денот

Сите одат на струја или само се подготвуваат да продолжат со компримиран водород? Иднината е неизвесна, но групациите цврсто газат по „електричната авенија“.

објавено 07. јули 2021