Triumph Scrambler – McQueen

Видео на денот

Лимитираниот Scrambler во чест на актерската легенда и автомобилистички ентузијаст ќе се лансира во јуни. Никој не прашува за цената, само се надеваат дека ќе влезат во ограничената квота.

објавено 28. април 2021