Suzuki GSX 1300 RR Hayabusa – Видео

Видео на денот

Времето е погодно за скијање, но за новата сезона моторциклистите веќе ги добиваат првите најави. Кога се појави на пазарот 2000-тата веднаш се формира нов сегмент наречен хипер моторцикли. На сцена стапува третата генерација на Hayabusa!

објавено 15. февруари 2021