Range Rover – 007

Видео на денот

Пред премиерата на Џемс Бонд уште едно бркање…

објавено 16. септември 2021

Пред официјалната премиера на 30-ти септември, која патем речено доцни 18 месеци поради пандемијата и веќе два пати е презакажувана, продуцентите на франшизата Џејмс Бонд почнаа да ги откриваат детаљите. Во новиот филм покрај Defender се појавува Range Rover Sport SVR кој учествува во сцена на потера во која настапуваат два RV Rover Sport SVR во Eiger Grey боја, опционален карбонски пакет SVR и 22-инчни Narvik Black алуминиумски тркала. Погледнете исечок од сцената