Porsche 911 4S Aero – Dancing in rain with Andreja Kulundzic

Видео на денот

Наместо да го тестирам како што замислував Porsche 911 4S Aero, поради обилниот дожд доживеав потполно неочекувано искуство. Распеаните 450 коњи беа под мое водство под будното око на маестро Андреја Кулуџиќ во улога на диригент!

објавено 22. март 2021
о