Напореден тест – електрични автомобили

Видео тест

24 часа под притисок беа петте електрични автомобили да поминат што повеќе километри и да отидат што помалку пати на полнач.

Hyundai Ioniq, Mazda MX-30, Nissan Leaf, Renault Zoe и VW ID.3 беа во арената, а еве ги резултатите…

објавено 05. април 2021
о