In Memoriam: Љупчо Михајловски (1963-2018)

In Memoriam: Љупчо Михајловски (1963-2018)

Објавено на 1 септември 2018 година

Нашиот пријател и колега Љупчо Михајловски предвреме го остави новинарското перо и не стигна да ги напише своите последни редови. Како сеќавање на него, ние ќе го сториме тоа. Животот го помина постојано опкружен со голем број пријатели и познаници насекаде низ светот, оставајќи зад себе плодна кариера. Редакциите се менуваа, медиумите исто така, но главна негова преокупација секогаш беа автомобилите, високите октани и светот на брзините. Така и нé напушти – набрзина… Почивај во мир, пријателе!

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER